Descrizione
WEIGHT: 500/550g
INGREDIENTS: Pork meat, salt, natural flavorings and spices. Sugars: dextrose and sucrose. Antioxidants: E301. Preservatives: E250-E252. Gluten free
Vacuum storage
9,00€
The Italian Guanciale (Pig Jowl) is a pork cut crossed by lean veins of muscle with a component of fine fat, of different composition from lard (back fat) and pancetta (belly fat). The consistency is harder than the bacon and the flavor is more characteristic. The meat is massaged carefully by hand and flavored with our characteristic spices. It is left to age for more than 80 days in an environment with controlled temperature and humidity. If cut finely it melts in your mouth. Recommended for appetizers and as an ingredient to be added to first courses and pizzas.
WEIGHT: 500/550g
INGREDIENTS: Pork meat, salt, natural flavorings and spices. Sugars: dextrose and sucrose. Antioxidants: E301. Preservatives: E250-E252. Gluten free
Vacuum storage
Peso | 0.550 kg |
---|
Solamente clienti che hanno effettuato l'accesso ed hanno acquistato questo prodotto possono lasciare una recensione.
Questo sito utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza di navigazione. Se continui ad utilizzare e navigare questo sito o rispondi con "Accetto" noi assumiamo che accetti i termini e le condizioni previste per l'utilizzo dei cookie maggiori informazioni
Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.
Recensioni
Ancora non ci sono recensioni.